Transport persoane Arad – Bad Vilbel, Romania – Germania cu autocar, microbuz - Danytur Transport persoane Arad – Bad Vilbel, Romania – Germania cu autocar, microbuz - Danytur

Transport persoane Arad – Bad Vilbel, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Transport persoane Arad – Bad Vilbel, Romania – Germania cu autocar, microbuz in fiecare zi la ora 22:00 din fata garii.

Compania SC Voiaj Danytur SRL, cu o tradiție de peste un deceniu în transportul internațional de persoane și coletărie, oferă călătorii pe rutele România-Germania și retur, asigurând pasagerilor confort și siguranță până la destinație. Autocarele și microbuzele moderne sunt dotate la standarde europene, având și aparatură video ce facilitează vizionarea programelor de divertisment sau a filmelor artistice. Conducătorii auto, cu o bună pregătire profesională și experiență, au competența necesară pentru a garanta o stare de spirit adecvată și securitatea călătorilor pe traseu, rezolvând cu promptitudine doleanțele ivite pe parcurs.

Transport persoane Arad – Bad Vilbel, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Bad Vilbel este un oraș balnear din landul Hesse, străbătut de râul Nidda.Ținutul a fost locuit și în perioada romană, dar prima mențiune despre Vilbel datează abia din anul 774, aflată într-un document al Mănăstirii Lorsch Abbey, în 817 apărând și într-un act emis de împăratul Ludwig cel Pios.

De-a lungul secolelor a fost sub dominația mai multor familii nobile, de la conții von Hanau la von Hesse-Kassel.

Orașul Vechi mai păstrează încă multe clădiri și fântâni construite în secolul al XV-lea, care reconstituie istoria acestuia. Mozaicul roman, vestit în toată Germania, a fost refăcut și expus, originalul aflându-se în muzeu. Fântâna Romană, cu apă minerală de calitate, a fost utilizată pentru tratamente în centrul balnear, dar și îmbuteliată.

Castelul Vilbel, aflat în prezent în stare de ruină conservată, a fost clădit între secolele XII-XIII pe Nidda. A fost asediat în anul 1399 și reconstruit în 1420. În secolul al XVI-lea era proprietatea familiei Eppstein, iar între anii 1590-1803 devenise reședința oficială a administrației Mainz. Castelul a fost distrus de trupele franceze în anul 1796 și conservat ulterior sub formă de muzeu, fiind declarat monument istoric. Din anul 1987 aici se desfășoară Burgfestspiele Bad Vilbel. În cadrul festivalului sunt prezentate producții de teatru proprii, piese de teatru pentru copii, programe de cabaret, spectacole diverse cu invitați ș.a.

Muzeul local, organizat în fosta primărie Massenheim, a cărei clădire datează din anul 1731, prezintă prin colecțiile sale de exponate istoria naturală și culturală a orașului.

Din anul 1820, Piața Vilbel oferă cel mai important târg al localității, ce se desfășoară timp de 9 zile începând cu data de 3 august. Are loc un concurs inițiat în centrul orașului, la care participă și populația, la târgul expozițional fiind implicate cluburi și grupuri. Spectacolul cu tauri creează o stare de spirit specială și amuzament. Târgul de animale este foarte variat ca expunere și foarte animat. Ziua Copilului oferă prețuri reduse la distracție, iar pentru adulți cluburile prezintă multe programe atractive. Ultima seară este spectaculoasă prin focurile de artificii multicolore ce entuziasmează publicul. Sunteți bine-veniți!

Compania de transport internațional de persoane și coletărie SC Voiaj Danytur SRL distribuie biletele de autocar direct de la șofer sau la sediu, dar și online, în sistemul electronic de rezervare-bilete pus la dispoziția publicului, acesta accesându-se cu ușurință și de pe telefoanele mobile conexate la internet (www.danytur.ro).

Drum bun cu Danytur!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.