Transport persoane Alesd – Děčín, Romania – Cehia cu autocar, microbuz - Danytur Transport persoane Alesd – Děčín, Romania – Cehia cu autocar, microbuz - Danytur

Transport persoane Alesd – Děčín, Romania – Cehia cu autocar, microbuz

Transport persoane Alesd – Děčín cu autocar, microbuz in fiecare zi de la ora * 21:00 din fata primariei.

Cu Danytur prin Cehia! Firma de transport internațional de persoane și coletărie Danytur asigură plecări pe rutele România-Cehia și Cehia-România, dispune de vehicule modern dotate și conducători auto profesioniști, garantând cele mai bune condiții și siguranță deplină până la destinație. Curse regulate cu plecări din România spre Cehia transportă pasageri și colete pe traseele stabilite, acestea ajungând în cel mai scurt timp direct la adresă.

Poposim astăzi în orășelul Decin, din nordul Boemiei, situat pe malurile fluviului Elba, la granița cu Germania. Pe malul drept al Elbei se află Orașul Vechi, ce cuprinde principalele obiective turistice, între acestea strălucind Castelul Decin.

 

România Cehia transport persoane

 

La confluența râului Ploucnice cu fluviul Elba există, de veacuri, unul dintre cele mai vechi castele din nordul Boemiei – Castelul Decin, construit din lemn în secolul al X-lea și reconstruit din piatră în secolul al XIII-lea, apoi transformat în castel regal. În secolul al XIX-lea, sub dinastia Thun-Hohenstein, Decin a devenit centrul vieții culturale și politice. În anul 1932 a fost vândut statului și transformat în bază militară. Peste aproape 60 de ani, în anul 1991 a fost revendicat de oraș și reabilitat, dar în interior nu s-a păstrat decât o parte din mobilierul său. Există încă pianul la care a cântat cândva Frederic Chopin, aflat în vizită la castel, și unde a compus piesa muzicală Decin Waltz. Ocazional, în castel se organizează conferințe și manifestări științifice, o parte din acesta aparținând instituției de învățământ superior CTU din Praga.

În parcul castelului Decin se află o vegetație bogată și diferite specii de arbori arbori valoroși, precum chiparoșii cu vârste de peste 300 de ani. Este o încântare să te plimbi prin aceste frumoase grădini. Sunteți bine-veniți!

Firma de transport internațional de persoane și coletărie Danytur distribuie biletele de autocar direct de la șofer sau la sediu, dar și online, în sistemul electronic de rezervare-bilete pus la dispoziția publicului, acesta accesându-se cu ușurință și de pe telefoanele mobile conexate la internet (https://danytur.ro).

Informațiile referitoare la orarul curselor, timpii de tranzit, formalitățile vamale și prețurile oferite de firmă sunt disponibile non-stop.

Drum bun cu Danytur!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.