Transport persoane Alesd– Bad Camberg, Romania – Germania cu autocar, microbuz - Danytur Transport persoane Alesd– Bad Camberg, Romania – Germania cu autocar, microbuz - Danytur

Transport persoane Alesd– Bad Camberg, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Transport persoane Alesd – Bad Camberg, Romania – Germania cu autocar, microbuz in fiecare zi la ora 21:00 in fata la primarie.

Compania SC Voiaj Danytur SRL, cu o tradiție de peste un deceniu în transportul internațional de persoane și coletărie, oferă călătorii pe rutele România-Germania și retur, asigurând pasagerilor confort și siguranță până la destinație. Autocarele și microbuzele moderne sunt dotate la standarde europene, având și aparatură video ce facilitează vizionarea programelor de divertisment sau a filmelor artistice. Conducătorii auto, cu o bună pregătire profesională și experiență, au competența necesară pentru a garanta o stare de spirit adecvată și securitatea pe traseu, rezolvând cu promptitudine doleanțele ivite pe parcurs.

Transport persoane Alesd– Bad Camberg, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Bad Camberg este un oraș balnear din landul Hesse. Prima atestare documentară a unei așezări în zonă se referă la donația moșiei Cagenberg de către împăratul Otto III Mănăstirii benedictine Butscheid, fondată în anul 997. Castelul Camberg a fost construit în anul 1281 de către Gerhard IV von Dietz, regele Rudolf I acordând așezării drepturi de oraș, reînnoite în anii 1300 și 1336. În 1356 și 1365 acestea au fost din nou confirmate, dar zidurile de apărare ale orașului au fost ridicate abia în anul 1380. Clădirea Primăriei a fost construită în 1481, aceasta fiind funcțională până în anul 1720. În perioada Evului Mediu, în Camberg au existat 7 bresle, economia orașului fiind susținută în special de atelierele de prelucrare a lânii și ceramicii. În secolul al XIX-lea localitatea s-a extins și s-au construit o școală (1820), un spital (1861), un liceu liceu (1873) și o școală secundară (1890). Centrul de sănătate Kneippkurort a fost înființat abia în 1927, acordându-i-se în 1937 titlul Approved Spa, clinicile Hohenfeld au fost deschise în 1973, orașul primind titlul Bad Camberg în 1981.

Pe lângă clinicile de sănătate, și clădirile istorice cu o vârstă venerabilă și arhitectură deosebită, cu parfum de epocă, constituie adevărate atracții turistice.

Farmacia Veche, construită din traverse de lemn, a fost clădită între anii 1330-1492 și refăcută în anul 1526, dar funcțională ca farmacie abia din 1663. Este un important monument istoric, având încastrate în pereți blazoanele Kurtrier și Nassau-Oraniens.

Un simbol al orașului îl constituie Capela Crucii, construită în anul 1682 și refăcută în 1725. Biserica a fost loc de pelerinaj.

Capela Hohenfeld, monument istoric și muzeu al orașului Camberg, a fost construită în anul 1661 de către Achatius von Hohenfeld. A fost refăcută în anii 1771 și 1865, evidențiindu-se altarul din lemn de stejar sculptat de către Johann Georg Bitterich, iar altarele laterale de către sculptorul Zilli din Koblenz și dulgherul Hilgert. În interior se află și stemele fondatorilor, precum și pietre baroce și epitafuri gotice târzii.

Biserica Sf. Petru și Pavel apare atestată documentar încă din anul 1156, dar clădirea actuală reprezintă un lăcaș clădit pe vechile fundații din 1472. Nu s-a păstrat din vechile structuri decât turnul gotic din anul 1581, înalt de 49,5 m. Pe plafon există picturi realizate de Joseph Appiani din Manz. Figurile lui Petru, Pavel, Maria și Iosif au fost sculptate între anii 1862-1865 de către Caspar Clemens Ritter von Zumbusch, profesor la Academia din Munchen. Piatra memorială realizată în stil baroc timpuriu este a familiei von Hohenfeld.

Situat la marginea Orașului Vechi, Parcul Spa din Camberg a fost creat în secolul al XVIII-lea de către familia Schultz von Hozhauser. Îmbogățit cu noi și diverse soiuri de arbori, dotat cu terenuri de tenis și minigolf, parcul își așteaptă vizitatorii. Sunteți bine-veniți!

Compania de transport internațional de persoane și coletărie SC Voiaj Danytur SRL distribuie biletele de autocar direct de la șofer sau la sediu, dar și online, în sistemul electronic de rezervare-bilete pus la dispoziția publicului, acesta accesându-se cu ușurință și de pe telefoanele mobile conexate la internet (www.danytur.ro).

Drum bun cu Danytur!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.