Transport persoane Aiud – Bad Buchau, Romania – Germania cu autocar, microbuz - Danytur Transport persoane Aiud – Bad Buchau, Romania – Germania cu autocar, microbuz - Danytur

Transport persoane Aiud – Bad Buchau, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Transport persoane Aiud – Bad Buchau, Romania – Germania cu autocar, microbuz in fiecare zi la ora 7:30:00 PM LIDL E81.

Compania SC Voiaj Danytur SRL, cu o tradiție de peste un deceniu în transportul internațional de persoane și coletărie, oferă călătorii pe rutele România-Germania și retur, asigurând pasagerilor confort și siguranță până la destinație. Autocarele și microbuzele moderne sunt dotate la standarde europene, având și aparatură video ce facilitează vizionarea programelor de divertisment sau a filmelor artistice. Conducătorii auto, cu o bună pregătire profesională și experiență, au competența necesară pentru a garanta o stare de spirit adecvată și securitatea pe traseu, rezolvând cu promptitudine doleanțele ivite pe parcurs.

Transport persoane Aiud – Bad Buchau, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Bad Buchau este un orășel balnear situat pe lacul Federsee, în landul Baden-Wurttemberg. Stațiunea este cunoscută pentru băile termale și de nămol, precum și prin Rezervația Naturală Europeană Federsee, inclusă în Patrimoniul Mondial UNESCO.

Cea mai veche informație despre Puachava-Buchau apare într-un document emis în anul 857 de către regele Ludwig II al Germaniei și aflat la Mănăstirea Reichenau. Așezarea formată în jurul Mănăstirii Buchau avea în anul 1014 o monetărie și o piață. În anul 1320 devenise oraș imperial liber, având o primărie. Peste secole, edictul religios din anul 1806 a facilitat mărirea numărului de meșteșugari, funcționari publici și comercianți, permițând stabilirea creștinilor protestanți în oraș.

Una dintre cele mai vechi clădiri din localitate este baia, care a fost construită în anul 1459 și a funcționat până în 1782. În fața acesteia se află un puț vechi, care în secolul al XIX-lea deservea populația cu apă și poțiuni. În anul 1963, Buchau a devenit oficial Bad Buchau, complexul cu noile clădiri balneare moderne cuprinzând și un centru spa, piscină interioară și baie termală, restaurant, cafenea, precum și o sală de teatru. De asemenea mai există și bazine noi de înot în aer liber, saună și facilități de fitness.

Printre atracțiile turistice ale orașului mai remarcăm clădirea Primăriei, care, deși reconstruită de-a lungul timpului, mai păstrează în structura sa și elemente din secolul al XV-lea.

Biserica Sf. Petru și Pavel își are originile în secolul al VIII-lea, când era doar un baptisteriu. În anii 1225 și 1473 a fost extinsă, iar în anul 1742 a fost refăcută în stil baroc. Noi componente au fost adăugate între anii 1920-1927, când au fost descoperite aici cele mai vechi picturi murale din Wurttemberg. Distrusă de cutremurul din 1935, biserica a fost refăcută abia în anul 1968. Clopotul baptismal datează din secolul al XIII-lea, iar clopotul Sf. Maria din anul 1475.

Mănăstirea Buchau a fost fondată în anul 770, pe insula Buchau, de către Adelindis (Hadellind), soția contelui Warin. De-a lungul timpului clădirile au fost refăcute, în prezent fiind transformate în clinică de dezintoxicare neurologică. Biserica mănăstirească Sf. Corneliu și Ciprian a devenit biserică parohială catolică. A fost reconstruită în stil clasic între anii 1767-1776 de către arhitectul francez Pierre Michel dIxnard din Strasbourg. Frescele din tavanul corului și al naosului au fost create de către Andreas Brugger, iar celelalte picturi de către Johann Georg Mesmer. Medalioanele sacre și sculpturile din stuc sunt opera lui Johann Jacob Willibald Ruez. În tezaurul bisericii se află două monstrane din secolele XVII-XVIII, veșminte liturgice valoroase, un crucifix din argint și o cadelniță. Cripta Adelindis este cea mai veche încăpere a bisericii, datând din jurul anului 1000. Aici se află osemintele contesei Adelindis și ale unor membri ai familiei.

Adelindisfest este un festival foarte popular ce se desfășoară o dată la doi ani, în ziua de 28 august, cu participarea întregii comunități. Au loc spectacole muzicale și cu tentă istorică. Sunteți bine-veniți!

Compania de transport internațional de persoane și coletărie SC Voiaj Danytur SRL distribuie biletele de autocar direct de la șofer sau la sediu, dar și online, în sistemul electronic de rezervare-bilete pus la dispoziția publicului, acesta accesându-se cu ușurință și de pe telefoanele mobile conexate la internet (www.danytur.ro).

Drum bun cu Danytur!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.