Transport persoane Adjud – Přerov, Romania – Cehia cu autocar, microbuz - Danytur Transport persoane Adjud – Přerov, Romania – Cehia cu autocar, microbuz - Danytur

Transport persoane Adjud – Přerov, Romania – Cehia cu autocar, microbuz

Transport persoane Adjud – Přerov cu autocar, microbuz in fiecare zi de la ora * 07:00 din statie.

Cu Danytur prin Cehia! Firma de transport internațional de persoane și coletărie Danytur asigură plecări pe rutele România-Cehia și Cehia-România, dispune de vehicule modern dotate și conducători auto profesioniști, garantând cele mai bune condiții și siguranță deplină până la destinație. Curse regulate cu plecări din România spre Cehia transportă pasageri și colete pe traseele stabilite, acestea ajungând în cel mai scurt timp direct la adresă.

Un scurt popas în orășelul Prerov din provincia istorică Moravia, situat pe râul Becva, ne oferă posibilitatea cunoașterii centrului economic, administrativ și cultural al regiunii.

Ținutul a fost locuit din vremuri străvechi, dar prima atestare documentară a unei așezări situată în aceste locuri datează din anul 1141, episcopul Jindrich Zdik menționând Biserica Sfântul Gheorghe ca lăcaș religios de mare importanță. Regele Ottokar II al Boemiei a acordat acestei așezări privilegiul de oraș regal în anul 1256. Domeniul Prerov, situat pe locul fostului castel, a fost reședința familiei Pernstejn și Zerotin, care au avut un rol important în istoria și dezvoltarea orașului.

 

Transport cu autocarul din Cehia în România

 

După câteva secole în care orașul a stagnat economic, în secolul al XIX-lea, după construcția căii ferate ce deschidea drumul spre Praga și Viena, în Prerov a luat avânt industria constructoare de mașini, mai târziu și industria chimică, a pielăriei și a dispozitivelor optice.

Un obiectiv turistic interesant și unic în genul său este Muzeul Comenius, ce poartă numele renumitului pedagog ceh din secolul al XVII-lea, Jan Amos Komensky. Muzeul Comenius este dedicat muzeologiei, îngrijirii monumentelor și conservării naturii. Aici sunt prezentate expoziții tematice și au loc diverse evenimente culturale.

Castelul Helfstyn este de asemenea cunoscut pentru promovarea tradiției prelucrării artistice a fierului. Sunteți bine-veniți să vizitați aceste locuri interesante!

Firma de transport internațional de persoane și coletărie Danytur distribuie biletele de autocar direct de la șofer sau la sediu, dar și online, în sistemul electronic de rezervare-bilete pus la dispoziția publicului, acesta accesându-se cu ușurință și de pe telefoanele mobile conexate la internet (https://danytur.ro).

Informațiile referitoare la orarul curselor, timpii de tranzit, formalitățile vamale și prețurile oferite de firmă sunt disponibile non-stop.

Drum bun cu Danytur !


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.