Transport persoane Adjud – Bad Aibling, Romania – Germania cu autocar, microbuz - Danytur Transport persoane Adjud – Bad Aibling, Romania – Germania cu autocar, microbuz - Danytur

Transport persoane Adjud – Bad Aibling, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Transport persoane Adjud – Bad Aibling, Romania – Germania cu autocar, microbuz in fiecare zi la ora 7:30 din statie.

Compania SC Voiaj Danytur SRL, cu o tradiție de peste un deceniu în transportul internațional de persoane și coletărie, oferă călătorii pe rutele România-Germania și retur, asigurând pasagerilor confort și siguranță până la destinație. Autocarele și microbuzele moderne sunt dotate la standarde europene, având și aparatură video ce facilitează vizionarea programelor de divertisment sau a filmelor artistice. Conducătorii auto, cu o bună pregătire profesională și experiență, au competența necesară pentru a garanta starea de spirit adecvată și securitatea călătorilor pe traseu, rezolvând cu promptitudine doleanțele ivite pe parcurs.

Transport persoane Adjud – Bad Aibling, Romania – Germania cu autocar, microbuz

 

Bad Aibling este un mic oraș balnear din landul Bavaria, situat la poalele Munților Alpi și străbătut de râul Glonn. În perioada antică, ținutul a fost ocupat de celți și apoi de romani, în anul 470 ajungând sub stăpânirea bavarezilor. Prima atestare documentară a unei așezări cu numele Epininga datează din anul 804. Peste câteva secole, între anii 1000 și 1200, aceasta va deveni sediul administrativ al ținutului bavarez. În secolul al XIV-lea Aibling a primit statutul de oraș, în anul 1481 având și libertatea de piață.

Secolele XVII-XVIII au fost nefaste pentru oraș, acesta fiind ocupat pe rând de trupele suedeze, austriece și franceze. În anul 1845 Desiderius Beck a deschis băile termale, ulterior localitatea fiind conectată la rețeaua feroviară și cea electrică, extinzându-se și alimentarea cu apă. La 17 mai 1895, prințul Luitpold a recunoscut valoarea stabilimentului spa din Bad Aibling. Însă abia în anul 2007 a fost deschis noul Therme Bad Aibling, cu băi termale și saună, proiectul fiind întocmit de firma de arhitectură Behnisch Architekten din Stuttgart. În anul 2015 zona de saună a fost modernizată și extinsă. Cinci clinici specializate asigură tratamente excelente pentru afecțiuni neurologice, reumatismale și de recuperare. În timpul verii turiștii dispun de piscine în aer liber, precum și de piscine cu locuri de joacă pentru copii, iar în sezonul de iarnă există patinoare și cluburi de hochei pe gheață.

Printre obiectivele turistice interesante se remarcă și Biserica Adormirii Maicii Domnului, ce datează din secolul al XV-lea. Altarul înalt a fost realizat în anul 1856.

Castelul Prantseck a fost construit în secolul al XVI-lea ca reședință nobiliară pentru familia von Prant și extins în secolele XVII-XVIII. Parcul din jur a fost creat în secolul al XIX-lea.

Castelul Pranthausen, deși o clădire mai veche, a fost menționat abia în anul 800, aici fiind născut Rothold von Aibling (900-954), devenit ulterior pustnic și beatificat. Este reprezentat pe o frescă de pe fațada de nord. În secolul al XVIII-lea turnurile castelului au dispărut într-un incendiu, construindu-se o nouă fațadă barocă. În prezent acesta este deținut de familia Lindner, având numele ”Romantikhotel Lindner”. Sunteți bine-veniți să-l vizitați!

Compania de transport internațional de persoane și coletărie SC Voiaj Danytur SRL distribuie biletele de autocar direct de la șofer sau la sediu, dar și online, în sistemul electronic de rezervare-bilete pus la dispoziția publicului, acesta accesându-se cu ușurință și de pe telefoanele mobile conexate la internet (www.danytur.ro).

Drum bun cu Danytur!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.