Transport international de persoane Romania – Italia, Targu Frumos – Roma cu autocar microbuz - Danytur Transport international de persoane Romania – Italia, Targu Frumos – Roma cu autocar microbuz - Danytur

Transport international de persoane Romania – Italia, Targu Frumos – Roma cu autocar microbuz

Transport de persoane Targu Frumos – Roma cu autocar si microbuz in fiecare zi de la ora * 07.30 din fata statie OMV

 

Soluţiile oferite de firma Danytur în domeniul transportului internaţional de colete ţin cont de caracteristicile acestui gen de serviviciu: personalizare, securizare, optimizare, discreţie, rapiditate şi feedback pozitiv.

Firma abordează, în acest sens, individualizarea serviciilor într-o manieră permanent inovativ-adaptativă, astfel încât profesionalismul acesteia rezidă chiar din creşterea numărului de expediţii în regim door to door în timp.

Sigilate în prezenţa reprezentantului firmei, transportate în condiţii de securitate, asigurate fiind şi predate pe bază de proces verbal la destinaţie, transportul coletelor constituie unul din serviciile firmei Danytur efectuate, ca şi transportul de persoane, pe trasee internaţionale regulate, în regim de linie continuă tur şi retur.

Oferta de preţuri este competitivă şi ţine cont de câţiva parametri de bază, printre aceştia fiind numărul de km parcurşi, greutate, valoarea coletului, fragilitatea acestuia, ţara de destinaţie. Serviciul de curierat rapid ţine, de asemenea, cont de sugestiile şi preferinţele clienţilor săi, echipa firmei Danytur punând accent pe o bună interelaţionare cu acesta în permanenţă. Obiectele fragile este indicat a fi protejate corespunzător, cu scopul evident de a evita deteriorarea acestora în timpul transportului sau în timpul manipulării pe parcursul expedierii.

Coletele pot fi expediate din România în diferite puncte urbane de pe traseul rutelor care duc înspre Anglia, Belgia, Olanda, Danemarca, Germania, Austria, Franţa, Italia. În mod evident, Diferite oraşe din România pot fi destinaţiile de retur, diferenţa de preţuri fiind inexistentă, dar serviciile oferite fiind aceleaşi.

În cazul unor colete care se supun regimului de taxare vamală, personalul firmei Danytur poate prelua aceste servicii secundare numai cu acceptul expeditorului şi contra unor tarife stabilite de comun acord cu acesta.