Transport de persoane Roman – Verona, Romania – Italia cu autocar, microbuz - Danytur Transport de persoane Roman – Verona, Romania – Italia cu autocar, microbuz - Danytur

Transport de persoane Roman – Verona, Romania – Italia cu autocar, microbuz

Danytur este firma ta preferată ! De peste un deceniu, firma Danytur efectuează transporturi internaţionale de persoane pe autostrăzile europene, garantând condiţii optime de călătorie şi securitate deplină. Autocarele şi microbuzele firmei Danytur asigură, pe trasee bine stabilite, călătorii pe ruta România-Italia şi retur, conducătorii auto de un înalt profesionalism şi dotările moderne ale vehiculelor menţinând o stare de relaxare şi bună dispoziţie până la destinaţie.

Oraşele Italiei oferă comori de arhitectură şi istorie, prin clădirile şi monumentele de o frumuseţe strălucitoare, care te atrag. Astfel este şi Verona, localitate cu rezonanţă tragică, primul gând fiind cel legat de vestitele personaje ale lui Shakespeare: Romeo şi Julieta, care, cu spiritul de iniţiativă renumit al italienilor, şi-au găsit locul definitiv în societatea veroneză, putând fi vizitate Casa Julietei şi chiar mormântul acesteia. Monumente arhitectonice şi religioase de renume: Biserica San Fermo Maggiore, constr. în sec. XI, pe o fundaţie mai veche din sec. VIII, în formă de cruce; Biserica San Zeno Maggiore găzduieşte osemintele patronului spiritual al Veronei – San Zeno; Biserica Anastasia, constr. în stil gotic, cea mai mare şi mai veche din Verona (una din statuile de la intrare îi este atribuită lui Gabriele Caliari); Torre dei Lamberti (cel mai înalt din Verona, 84 m) este un turn ce datează din sec. XII, iar în sec. XVIII i s-a adăugat un ceas în vârf; Fontana di Madonna Verona, cea mai veche şi mai cunoscută fântână din Verona, se află în Piazza delle Erbe; Muzeul Arheologic conţine artefacte romane descoperite în jurul Veronei (mozaicuri, monede, sculpturi ş.a.); Muzeo di Castelvecchio, constr. în sec. XIV, deţine o colecţie bogată de sculpturi, fresce, picturi, arme din antichitate până în anul 700; Arena este un amfiteatru roman, unde se desfăşoară concerte de operă şi alte genuri muzicale, având o capacitate de până la 30000 locuri, aducând în această perioadă un număr impresionant de turişti.

Biletele necesare călătoriei cu autocarele sau microbuzele pe ruta România-Italia şi retur pot fi procurate direct de la şofer sau de la sediu, dar şi online, în sistemul electronic de rezervare-bilete, pus la dispoziţie de firma Danytur , acesta accesându-se cu uşurinţă şi de pe telefoanele mobile, conexate la internet (www.danytur.ro). Se pot face plăţi cu cardul, transfer interbancar sau prin mandat poştal.

Informaţiile referitoare la orarul curselor, timpii de tranzit, formalităţile vamale sau preţurile oferite de firmă sunt disponibile non-stop.

Drum bun cu Danytur !