Transport de persoane Roman – Veneţia, Romania – Italia cu autocar, microbuz - Danytur Transport de persoane Roman – Veneţia, Romania – Italia cu autocar, microbuz - Danytur

Transport de persoane Roman – Veneţia, Romania – Italia cu autocar, microbuz

Firma de transport internaţional de persoane Danytur oferă călătorii pe ruta România-Italia şi retur în condiţii optime şi deplină securitate până la destinaţie. Cu autocare şi microbuze modern dotate şi conducători auto de un înalt profesionalism, pe un traseu bine stabilit, este asigurată deplasarea pe tot traseul, într-o atmosferă de relaxare şi bună dispoziţie.

Vizitând Veneţia, eşti încântat de clădirile şi locurile faimoase şi interesante prin vechimea sau specificul stilului arhitectonic: Piaţa San Marco, Bazilica San Marco, Palatul Dogilor, Podul Rialto, Arsenalul, Bazilica Santa Maria della Salute, Bazilica Santa Maria Gloriosa dei Frari, Palatul Fondaco dei Turchi (sec. XIII), Palatul Loredan, Palatul Vendramin-Calergi (1481), Palatul Corner Spinelli, Palatul Grassi, Puntea Suspinelor, Podul Libertăţii ş.a. Sărbătoarea cea mai populară în Veneţia şi celebră în întreaga lume este Carnavalul veneţian, ce datează din sec. al XIII-lea, când atrăgea aristocraţi din întreaga Europă. Acest carnaval, care are loc în perioada dinainte de postul Paştelui, este foarte pitoresc atât prin costumele pline de culoare şi măştile misterioase, cât şi prin balurile, concertele şi spectacolele sale. Un alt eveniment cultural veneţian important este “Biennale di Venezia”, unde se expun opere de artă vizuală şi are loc Festivalul de Cinematografie de la Veneţia, cu faimosul trofeu “Leul de Aur”.

Biletele de călătorie cu autocarul pe ruta România-Italia se pot procura direct de la şofer sau de la sediu, dar şi online, în sistem electronic de rezervare-bilete, pus la dispoziţie de firma Danytur, acesta accesându-se şi de pe telefoanele mobile, conexate la internet (www.danytur.ro).