Transport de persoane Roman – Torino, Romania – Italia cu autocar, microbuz - Danytur Transport de persoane Roman – Torino, Romania – Italia cu autocar, microbuz - Danytur

Transport de persoane Roman – Torino, Romania – Italia cu autocar, microbuz

Vom pleca cu firma Danytur spre Italia ! Firma de transport internaţional de persoane Danytur asigură călătorii cu autocare sau cu microbuze pe traseul România-Italia, în deplină securitate şi în condiţii optime. Autocarele firmei Danytur dispun de şoferi cu un înalt nivel profesional şi de vehicule modern dotate cu aparatură electronică, ce permite vizionarea de filme şi emisiuni de divertisment, asigurând astfel o atmosferă relaxată şi bună dispoziţie pe tot traseul.

Dacă punctul terminus al călătoriei dv. este oraşul Torino, aţi ajuns în cel mai dezvoltat oraş industrial din Italia de nord. Torino este cunoscut pe plan mondial pentru industria sa automobilistică, aerospaţială, de telecomunicaţii, alimentară ş.a., dar şi ca un important centru cultural, dispunând de trei instituţii de învăţământ de prestigiu: Universitatea din Torino, Universitatea Politehnică Torino, Institutul European de Design, şi multe obiective culturale şi colecţii de artă de renume: Muzeul Naţional al Cinematografiei Italiene, Catedrala Sfântul Ioan Botezătorul (care găzduieşte Giulgiul din Torino), Muzeul Antichităţii Egiptene, Palatul Regal, Palatul Chiablese, Muzeul Regal de Arme, Biblioteca Regală, Palatul Carignano, Villa della Regina, Castelul Valentino, Palatul Madama, colecţii de artă împortante ale artiştilor celebri: Leonardo da Vinci, Antonello da Messina, Beato Angelico, Andrea Montegna, Van Eyck, Rembrandt şi Van Dyck, Galleria civica d*arte moderna e contemporanea di Torino ş.a.

Biletele de călătorie cu autocarul sau microbuzul pe ruta România-Italia pot fi procurate direct de la şofer sau de la sediu, dar şi online, în sistemul electronic de rezervare-bilete, pus la dispoziţie de firma Danytur, acesta accesându-se cu uşurinţă şi de pe telefoanele mobile, conexate la internet (www.danytur.ro).