Transport de persoane Roman – Schaerbeek, Romania – Belgia cu autocar, microbuz - Danytur Transport de persoane Roman – Schaerbeek, Romania – Belgia cu autocar, microbuz - Danytur

Transport de persoane Roman – Schaerbeek, Romania – Belgia cu autocar, microbuz

Astăzi firma dv. preferată este Danytur ! Cu Danytur călătoriţi de peste zece ani pe autostrăzile europene, în deplină siguranţă şi confort. Danytur asigură transportul internaţional de persoane şi colete pe ruta România-Belgia şi retur, autocarele şi microbuzele firmei beneficiind de conducători auto de un înalt profesionalism şi o dotare modernă, ce permite vizionarea de filme şi emisiuni de divertisment. Dacă veţi ajunge şi la Schaerbeek, nu ezitaţi să-l vizitaţi ! Supranumit cu ironie “oraşul măgarilor”, din cauza mijlocului de transport de altădată a vişineler către piaţa oraşului – cu ajutorul măgarilor, Schaerbeek-ul de azi este un oraş ce merită văzut şi admirat, măgarii rămânând în mica fermă din Parcul Josaphat, iar vişinii pe străzile din cartierul Diamant Schaerbeek. Dintre obiectivele turistice care vă vor atrage atenţia: Primăria – constr. inaugurată de regele Leopold al II-lea în 1887; Maison Autrique – prima casă construită în stil Art Nouveau de către arh. Victor Horta, în 1893, în zona Bruxelles (în Schaerbeek sunt mai multe case construite în stil Art Nouveau şi Art Deco); Josaphat Park, inaugurat de regele Leopold al II-lea în 1904; Brusilia Residence – cea mai înaltă clădire rezidenţială din Belgia;Clockarium – muzeul ceasurilor de ceramică, cuprinde cca 1300 de exponate din perioada 1920-1930 şi este situat într-o casă construită în stil Art Deco de către arh. belgian Gustave Bossuyt; Train World – un muzeu al Căilor Ferate belgiene; Muzeul de bere – prezintă etapele de producţie ale berii belgiene şi peste 1000 de sticle, pahare şi reclame; Muzeul de Artă spontană -conţine exponate cu artă naivă, artă populară sau artă tradiţională.

Biletele necesare călătoriei cu autocarele sau microbuzele pe ruta România-Belgia şi retur pot fi procurate direct de la şofer sau de la sediu, dar şi online, în sistemul electronic de rezervare-bilete, pus la dispoziţie de firma Danytur, acesta accesându-se cu uşurinţă şi de pe telefoanele mobile, conexate la internet (www.danytur.ro). Se pot face plăţi cu cardul, transfer interbancar sau mandat poştal.

Informaţiile referitoare la orarul curselor, timpii de tranzit, formalităţile vamale sau preţurile oferite de firmă sunt la dispoziţie non-stop.

Drum bun !