Transport de persoane Roman – Rovigo, Romania – Italia cu autocar, microbuz - Danytur Transport de persoane Roman – Rovigo, Romania – Italia cu autocar, microbuz - Danytur

Transport de persoane Roman – Rovigo, Romania – Italia cu autocar, microbuz

Deja cunoscută în domeniul transportului internaţional de persoane, firma Danytur asigură curse de autocare şi microbuze pe rute europene, direct la adrese, în condiţiile cele mai bune şi în deplină securitate pentru pasageri şi colete. Autocarele firmei dispun de aparatură electronică modernă, ce permite vizionarea de filme şi emisiuni de divertisment, menţinând o atmosferă de ralaxare şi bună dispoziţie pe tot parcursul călătoriei.

Cursa de autocar România-Italia întâlneşte pe traseu şi localitatea Rovigo, oraş în regiunea Veneto – Italia de nord-est, atestat documentar de la data de 24 aprilie 838. Micul orăşel, uşor de străbătut şi cu pasul în puţine ore, dispune totuşi de câteva obiective turistice de valoare artistică şi istoric-religioasă pe care le-aţi fi admirat cu siguranţă: Catedrala Rovigo (Domul Sf. mucenic Papa Steven I), a cărei construcţie datează dinaintea sec. XI, refăcută în anii 1461 şi 1696, găzduieşte în interior o lucrare importantă – “Învierea lui Hristos” de Palma cel Tânăr; Ruinele castelului (două turnuri, sec. X); Biserica Madonna del Soccorso, cunoscută şi sub numele de La Rotonda (1594-1606) are pereţii interiori acoperiţi de picturi din sec. XVII, executate de : Francesco Maffei, Domenico Stella, Giovanni Abriani, Alessandro Varotari, Pietro Vecchia, Pietro Liberi, Antonio Zanchi şi Andrea Celesti; Biserica Immaculata Concezione (1213); Biserica San Francesco (stil gotic roman, clopotniţa este de la 1520) adăposteşte sculpturile “Saints” de Tullio Lombardo (1526); Primăria (dispune de o bibliotecă cu ediţii rare timpurii), Palazzo Roverella (stil renascentist), Palazzo Roncale (1555 – stil renascentist), Palazzo Venezze (1715), Pinacoteca dei Concordi – deţine o galerie cu picturi importante: “Madonna cu Pruncul” şi “Hristos cu Crucea” de Giovanni Bellini, “Flagelarea lui Hristos” de Palma cel Bătrân, “Venus cu oglindă” de Jan Gossaert, portrete de Tiepolo şi Alessandro Longhi.

Biletele de autocar România-Italia pot fi procurate direct de la şofer sau de la sediu, dar şi online, în sistemul electronic de rezervare-bilete pus la dispoziţie de firma Danytur, acesta accesându-se uşor şi de pe telefoanele mobile, conexate la internet (www.danytur.ro). Se pot face plăţi cu cardul, transfer interbancar sau prin mandat poştal.

Informaţii referitoare la orarul curselor, timpii de tranzit, formalităţile vamale sau preţurile oferite de firmă sunt disponibile non-stop.

Drum bun cu Danytur !