Transport de persoane Roman – Prato , Romania – Italia cu autocar, microbuz - Danytur Transport de persoane Roman – Prato , Romania – Italia cu autocar, microbuz - Danytur

Transport de persoane Roman – Prato , Romania – Italia cu autocar, microbuz

Deja cunoscută pe autostrăzile europene, firma Danytur activează de peste un deceniu în domeniul transportului internaţional de persoane, efectuând curse regulate pe trasee bine stabilite, asigurând sosirea în bune condiţii, la destinaţie, a pasagerilor şi coletelor, servicii executate cu mult profesionalism. Autocarele şi microbuzele firmei Danytur de pe ruta România-Italia şi retur sunt dotate modern cu aparate electronice care facilitează vizionarea de filme şi emisiuni de divertisment, creând o atmosferă de relaxare şi bună dispoziţie pe tot parcursul.

Dacă străbateţi minunata provincie Toscana, o vizită în frumosul oraş Prato este benefică. Prato este cunoscut în toată Italia şi nu numai, pentru articolele textile de bună calitate produse aici. Dar Prato, oraş care respiră istorie şi artă, este renumit şi pentru comorile arhitectonice şi colecţiile de pictură pe care le deţine: Catedrala Santo Stefano – adăposteşte frescele lui Filippo Lippi, posedă un amvon exterior de Donatello şi Michelozzo şi o relicvă Fecioara Maria; Palazzo degli Alberti – găzduieşte galeria de artă unde sunt expuse capodoperele lui Filippo Lippi, Giovanni Bellini şi Caravaggio; Castello dell/Imperatore – monument istoric; Palazzo Pretorio – găzduieşte numeroase lucrări de artă: Bernardo Doddi, Giovanni da Milano, Filippo şi Filippino ş.a.; Basilica Santa Maria delle Carceri – construită pe ruinele unei vechi închisori; Primăria, Piaţa Centrală cu Fântâna lui Bacchus, Biserica San Domenico, Muzeul de Pictură murală, Teatrul Metastasio ş.a.

Biletele necesare călătoriei cu autocarele şi microbuzele pe ruta România-Italia şi retur pot fi procurate direct de la şofer sau de la sediu, dar şi online, în sistemul electronic de rezervare-bilete pus la dispoziţie de firma Danytur, acesta accesându-se cu uşurinţă şi de pe telefoanele mobile, conexate la internet (www.danytur.ro). Se pot face plăţi cu cardul, transfer interbancar sau prin mandat poştal.

Informaţiile referitoare la orarul curselor, timpii de tranzit, formalităţile vamale sau preţurile oferite de firmă sunt disponibile non-stop.

Drum bun cu Danytur !