Transport de persoane Roman – Milano, Romania – Italia cu autocar, microbuz - Danytur Transport de persoane Roman – Milano, Romania – Italia cu autocar, microbuz - Danytur

Transport de persoane Roman – Milano, Romania – Italia cu autocar, microbuz

Cu firma Danytur astăzi prin Italia ! Firma Danytur asigură transport internaţional de persoane pe rute europene în deplină siguranţă şi confort. Cursele de autocare şi microbuze ale firmei Danytur transportă pasageri şi colete direct la adresă, pe rute bine stabilite şi în condiţii optime, vehiculele fiind dotate cu aparatură modernă ce permite vizionarea de filme şi emisiuni de divertisment, într-o benefică atmosferă relaxată.

Dacă aţi ales Milano ca destinaţie, veţi poposi într-un oraş strălucitor al modei şi designu-lui, recunoscut prin casele de modă şi magazinele de top de pe arterele principale. Dar Milano mai este vizitat şi pentru comorile de artă de renume mondial, de care beneficiază un impresionant aflux de turişti: Domul din Milano – cu o magnifică colecţie de statui de marmură, Biserica Romanesque a Sant Ambrogio, Biserica “Santa Maria delle Grazie” (cu celebra frescă a lui Leonardo da Vinci – “Cina cea de taină”) – înscrisă în Patrimoniul Cultural Mondial UNESCO, Castelul Sforzesco, Biblioteca Ambroziană (unde se află desenele şi notiţele lui Leonardo da Vinci), Pinacoteca di Brera, Pinacoteca Ambroziana, Muzeul Poldi-Pezzoli, Galeriile Muzei del Castello, Teatrul Scala ş.a.

Biletele de transport pe ruta România-Italia şi retur pot fi procurate direct de la şofer sau de la sediu, dar şi online, în sistemul electronic de rezervare-bilete, pus la dispoziţie de firma Danytur, acesta accesându-se uşor şi de pe telefoanele mobile, conexate la internet (www.danytur.ro). Se pot face plăţi cu cardul, transfer interbancar sau prin mandat poştal.

Toate informaţiile necesare călătoriei sunt oferite non-stop de către consilierii firmei noastre.