Transport de persoane Roman – Eindhoven, Romania – Olanda cu autocar, microbuz - Danytur Transport de persoane Roman – Eindhoven, Romania – Olanda cu autocar, microbuz - Danytur

Transport de persoane Roman – Eindhoven, Romania – Olanda cu autocar, microbuz

Vizitaţi Europa cu Danytur ! Firma Danytur se ocupă cu transportul internaţional de persoane de peste două decenii, asigurând curse regulate pe trasee bine stabilite, în cele mai bune condiţii şi în deplină securitate. Autocare şi microbuze bine dotate şi conducători auto de un înalt profesionalism vă vor duce pe ruta România-Olanda până la destinaţie, menţinând o stare de relaxare şi bună dispoziţie pe tot parcursul.

Dacă punctul terminus al călătoriei este “Oraşul luminii” – Eindhoven, veţi afla aici un loc interesant, în care se organizează, spre bucuria localnicilor, dar şi a turiştilor – care vin cu această ocazie în număr tot mai mare, o mulţime de reuniuni şi festivaluri: Fiesta del Sol, Maratonul Eindhoven, Dutch Desigh Week, EDIT, Glow: Nederlandse Licht Festival, Festivalul folcloric, Strp (festival de artă şi tehnologie) ş.a.

Oraşul Eindhoven este atestat documentar încă din anul 1232, dar mai cunoscut a devenit în sec. al XIX-lea, când a fost înfiinţată aici o fabrică de becuri “Philips”, oraşul căpătând atunci şi porecla “Oraşul becurilor”. Acum sunt găzduite aici sedii ale unor firme de primă mărime: Philips, ASML, DAF, dar şi Universitatea Tehnică Eindhoven. Demne sunt de menţionat lăcaşuri culturale, unele mai originale, altele care deţin însă opere ale unor mari artişti de prestigiu: Muzeul de Artă Modernă şi Contemporană – “Van Abbemuseum”, cu ale sale colecţii de picturi celebre: Picasso, Kandinski, Mondriaan, Appel, Chagall, Theo van Doesburg ş.a.; Centrul de Artă de Lumină Artificială – conţine colecţii de sculpturi şi tablouri care au ca inspiraţie lumina artificială; Biserica Sf. Ecaterina (1867), construită pe locul unei biserici medievale; Muzeul de Istorie – Openluchtmuseum Eindhoven, Prehistoric Openairmuseum Eindhoven, Muzeul DAF sau Holland Casino Eindhoven.

Biletele necesare transportului pe ruta România-Olanda şi retur pot fi procurate direct de la şofer sau de la sediu, dar şi online, în sistemul electronic de rezervare-bilete, pus la dispoziţie de firma Danytur, acesta fiind cu uşurinţă accesat şi de pe telefoanele mobile, conexate la internet (www.danytur.ro). Se pot face plăţi cu cardul, transfer interbancar sau prin mandat poştal.

Toate informaţiile referitoare la orarul curselor, timpii de tranzit, formalităţile vamale sau preţurile oferite de firmă sunt disponibile non-stop.

Drum bun cu Danytur !