Transport de persoane Roman – Charleroi , Romania – Belgia cu autocar, microbuz - Danytur Transport de persoane Roman – Charleroi , Romania – Belgia cu autocar, microbuz - Danytur

Transport de persoane Roman – Charleroi , Romania – Belgia cu autocar, microbuz

Danytur este firma ta de călătorii preferată ! Firma internaţională de transport de persoane Danytur efectuează curse regulate pe ruta România-Belgia şi retur, pe un traseu bine stabilit, asigurând condiţii optime şi deplină securitate.

Profesionalismul conducătorilor auto şi dotarea modernă a autocarelor şi microbuzelor firmei Danytur oferă o stare de relaxare şi bună dispoziţie pe tot parcursul călătoriei, până la destinaţie.

Nu ocoliţi oraşul Charleroi de pe traseul dv. ! Acesta este un oraş francofon din Valonia – Belgia, provincia Hainaut, fondat pe cursul râului Sambre. Veţi găsi aici un loc plăcut de promenadă şi încântare turistică vizitând obiectivele de interes arhitectonic şi istoric, ce vă întâmpină: Primăria, inaugurată în 1936, este o combinaţie de arhitectură clasică şi Art Deco, având un turn înalt de 76 m şi figurează în lista Patrimoniului Cultural Mondial UNESCO; Muzeul de Arte Plastice posedă o colecţie bogată ce cuprinde principalele şcoli artistice din Belgia, sec. XIX – XX; Muzeul “Jules Destree” conţine o arhivă cu documente, lucrări, articole şi alte obiecte ce-i prezintă activitatea; Muzeul de Fotografie – cel mai mare muzeu de profil din Europa, cuprinde exponate ce acoperă întreaga istorie a fotografiei, o bibliotecă de specialitate şi un centru documentar; Muzeul de Sticlă – cuprinde exponate ce prezintă originea şi istoria sticlei, dezvoltarea utilizării sale, decorarea sticlei, compoziţia, caracteristicile specifice şi aplicaţiile de astăzi, o colecţie de sticlării, o bibliotecă şi un centru de documentare audiovizuală; Biserica Sf. Christophor, iniţial biserică barocă, a devenit în 1950 o basilică în stil bizantin; Maison Doree, construită în 1899, în stil Art Nouveau de arh. Alfred Frere ş.a.

Biletele necesare călătoriei pe ruta România-Belgia şi retur pot fi procurate direct de la şofer sau de la sediu, dar şi online, în sistemul electronic de rezervare-bilete, pus la dispoziţie de firma Danytur, acesta accesându-se uşor şi de pe telefoanele mobile, conexate la internet (www.danytur.ro). Se pot face plăţi cu cardul, transfer interbancar sau prin mandat poştal.

Informaţiile referitoare la orarul curselor, timpii de tranzit, formalităţile vamale sau preţurile oferite de firmă sunt disponibile non-stop.

Drum bun cu Danytur !