Transport de persoane Roman – Breda , Romania – Olanda cu autocar, microbuz - Danytur Transport de persoane Roman – Breda , Romania – Olanda cu autocar, microbuz - Danytur

Transport de persoane Roman – Breda , Romania – Olanda cu autocar, microbuz

Vacanţa noastră prin Europa cu Danytur ! Firma Danytur efectuează de peste un deceniu transport internaţional de persoane pe ruta România-Olanda şi retur, asigurând deplina securitate până la destinaţie a pasagerilor şi coletelor, dând dovadă de cel mai înalt profesionalism. Cursele de autocare şi microbuze au un traseu bine stabilit şi condiţiile optime oferite de dotarea modernă a vehiculelor menţin o atmosferă de relaxare şi bună dispoziţie pe tot parcursul.

Dacă treceţi şi prin localitatea Breda din provincia Brabantul de Nord, la 10 km de graniţa cu Belgia, veţi găsi un oraş plăcut şi foarte vesel, dacă cumva aţi nimerit de “Ziua roşcaţilor”, eveniment anual original, care atrage o mulţime de turişti din peste 50 de ţări de pe toate continentele. Sunt organizate atunci concerte, expoziţii, prezentări de modă ş.a.

Breda a fost un oraş cu un trecut istoric foarte agitat. Castelul din Breda, amprentă a acestui trecut, a fost până la 1567 locuinţa lui Wilhelm Taciturnul. Aici s-a semnat primul document legislativ cu valoare de constituţie. Biserica Mare, alt obiectiv turistic important, ce datează din sec. XV- XVI, are un turn-clopotniţă înalt de 97 m, iar în interior adăposteşte morminte ale unor membri ai familiei domnitoare din Casa de Nassau; Beginhof, incintă semimonahală aflată lângă Biserica Waalse Kerk, face parte din patrimoniul istoric naţional; Havermarkt este un vechi târg din spatele Bisericii Mari, loc de plimbare şi întâniri în cafenelele din zonă.

Biletele necesare călătoriei cu autocarele sau microbuzele pe ruta România-Olanda şi retur pot fi procurate direct de la şofer sau de la sediu, dar şi online, în sistem electronic de rezervare-bilete, pus la dispoziţie de firma Danytur (www.danytur.ro). Se pot face plăţi cu cardul, transfer interbancar sau prin mandat poştal.

Informaţiile referitoare la orarul curselor, timpii de tranzit, formalităţile vamale sau preţurile oferite de firmă sunt disponibile non-stop.

Drum bun cu Danytur !