Transport de persoane Roman – Amsterdam , Romania – Olanda cu autocar, microbuz - Danytur Transport de persoane Roman – Amsterdam , Romania – Olanda cu autocar, microbuz - Danytur

Transport de persoane Roman – Amsterdam , Romania – Olanda cu autocar, microbuz

Vom pleca pe drumuri europene cu Danytur ! Firma de transport internaţional de persoane Danytur îţi asigură călătoria pe care ţi-o doreşti ! Autocarele şi microbuzele Danytur, pe ruta România-Olanda, au un traseu bine stabilit, conducători auto de un înalt profesionalism şi o dotate cu aparatură electronică modernă, ce facilitează vizionarea de filme şi emisiuni de divertisment, într-o atmosferă de relaxare şi bună dispoziţie.

Ajungând în Amsterdam, capitala şi cel mai mare oraş al Olandei, te bucuri de atmosfera de libertate şi bun gust care domneşte pretutindeni. Piaţa de flori – Alsmeer Flower Auction – este cea mai mare piaţă de flori din lume. Nu este Veneţia, dar centrul istoric al oraşului este dominat de canale, Canalul Ring – const. în sec.XVII – face parte din Patrimoniul Mondial UNESCO. Canalul Amsterdam – Rin şi canalul de legătură între port şi Marea Nordului au îmbunătăţit considerabil reţeaua comercială olandeză. Arhitectura oraşului este originală, atractivă şi foarte colorată, clădirile industriale şi sediile firmelor aflându-se spre periferia oraşului. Amsterdam Centrum este o zonă cu multe baruri şi restaurante, dar şi clădiri istorice şi muzee: Biserica Veche (stil gotic), Piaţa Dam (Muzeul Madame Tussauds – Muzeul figurilor de ceară cuprinde reproduceri ale unor vedete contemporane sau ale unor personalităţi istorice, pe care le poţi păstra ca amintire fotografiindu-te alături), Nieuwmarket, Spui. Jordaan este o zonă cu multe galerii de artă, buticuri şi restaurante, în Plantage se află grădini botanice şi Zoo, iar Nine Streets este cartierul comercial. Cartierul Muzeelor cuprinde: Muzeul Van Gogh – cu cea mai mare colecţie de opere ale lui Van Gogh, din întreaga lume, acestea fiind organizate pe perioade din viaţa şi creaţia sa; Muzeul Naţional – Rijkmuseum se află într-o clădire istorică şi este cel mai mare muzeu din Olanda. Casa Annei Frank – victimă de origine evreiască, persecutată de nazişti, devenită celebră datorită jurnalului pe care aceasta l-a ţinut cât timp a stat ascunsă în clădirea din Prinsengracht. Prima ediţie, în limba olandeză, a Jurnalului Annei Frank, devenit celebru peste timp, a apărut în 1947. De atunci a mai fost reeditat în 55 de limbi. Amsterdam-ul este un oraş în care se află o mulţime de muzee originale, dedicate celor mai neaşteptate obiecte, dintre care muzeul destinat admiraţiei florilor este cel mai fermecător.

Cartierul Roşu, obiectiv turistic renumit, este o zonă mai libertină, cu oferte sexuale, cu spectacole pentru adulţi, magazine cu accesorii sexuale, cluburi şi cafenele cu produse pentru “fumat”, cinematografe şi chiar muzee de profil. Afluenţa de turişti în Olanda este superioară net multor ţări europene şi datorită atmosferei incomparabile, pe care o oferă o vacanţă la Amsterdam.

Biletele de călătorie cu autocarele sau microbuzele pe ruta România-Olanda şi retur pot fi procurate direct de la şofer sau de la sediu, dar şi online, în sistemul electronic de rezervare-bilete, pus la dispoziţie de firma Danytur, acesta accesându-se cu uşurinţă şi de pe telefoanele mobile, conexate la internet (www.danytur.ro). Se pot face plăţi cu cardul, transfer interbancar sau prin mandat poştal. Toate informaţiile necesare, referitoare la orarul curselor, timpii de tranzit, formalităţile vamale sau preţul oferit de firmă, sunt disponibile non-stop.

Drum bun !