Transport de persoane Roman – Almere, Romania – Olanda cu autocar, microbuz - Danytur Transport de persoane Roman – Almere, Romania – Olanda cu autocar, microbuz - Danytur

Transport de persoane Roman – Almere, Romania – Olanda cu autocar, microbuz

Prin Europa, călătorind cu Danytur ! Firma de transport internaţional de persoane Danytur asigură curse regulate de autocare şi microbuze pe traseul România-Olanda şi retur, direct la adresă, şi în deplină siguranţă. Profesionalismul conducătorilor auto şi dotarea modernă a vehiculelor reuşesc să creeze şi să menţină o atmosferă de relaxare şi bună dispoziţie pe tot traseul, până la destinaţie. Traseul olandez este divers şi oraşele sale prezintă un decor cu totul diferit de modul nostru de viaţă.

Dar, iată un oraş diferit chiar şi în teritoriul olandez: Almere, cu totul deosebit şi asta pentru că arhitectura sa ciudată, cu totul nouă şi originală, si-a găsit sălaşul pe un pământ “furat” mării, şi altfel spus, este un oraş nou care înainte de 1976 nici nu exista. Este situat în provincia Flevoland, oferind o imagine foarte plăcută şi de neuitat, cu clădiri având o înfăţişare avântată şi îndrăzneaţă, cât mai puţin obişnuită, dar plină de atractivitate şi nonconformism.

Biletele necesare călătoriei pe ruta România-Olanda şi retur pot fi procurate direct de la şofer sau de la sediu, dar şi online, în sistemul electronic de rezervare-bilete, pus la dispoziţie de firma Danytur, acesta accesându-se uşor şi de pe telefoanele mobile, conexate la internet (www.danytur.ro). Se pot face plăţi cu cardul, transfer interbancar sau prin mandat poştal.

Având servicii diversificate şi de înaltă calitate, firma Danytur oferă şi închirieri de autocare şi microbuze pentru diverse evenimente private, precum şi asistenţă tehnică de tractare auto în regim de platformă.

La sediul nostru sunt disponibile non-stop informaţiile necesare referitoare la orarul curselor, timpii de tranzit, formalităţile vamale şi preţurile oferite de firmă.

Drum bun cu Danytur !