Transport de persoane Pascani – Roma, Romania – Italia cu autocar, microbuz - Danytur Transport de persoane Pascani – Roma, Romania – Italia cu autocar, microbuz - Danytur

Transport de persoane Pascani – Roma, Romania – Italia cu autocar, microbuz

Cu Danytur prin Italia ! Curse de autocare şi microbuze ale firmei Danytur efectuează transport de persoane şi colete pe ruta România-Italia şi retur, în cele mai bune condiţii, direct la adresă. Firma Danytur dispune de curse regulate cu plecare din România, vehiculele sale modern dotate asigurând confort şi securitate pasagerilor.

Popasul nostru la Roma poate fi îmbunătăţit cu câteva sfaturi practice pentru cei care vin întâia oară în Italia:

Anotimpurile turistice cele mai plăcute pentru Roma sunt primăvara sau toamna, când temperaturile sunt mai acceptabile. Îmbrăcămintea trebuie să fie lejeră, încălţămintea uşoară şi confortabilă. O pălărie de soare este foarte utilă. Chiar şi pentru turişti, accesul în biserici se admite doar în ţinută decentă: doamnele în bluze cu mâneci lungi şi fuste, domnii în cămaşă cu mâneci (scurte) şi pantaloni lungi.

Faceţi cumpărături la magazine şi nu pe stradă, refuzaţi oferte care par chilipiruri, dar poate fi marfă de slabă calitate !

Lucrurile de valoare nu trebuie să la aveţi mereu asupra dv., le puteţi “pierde” în locuri aglomerate ! Maşinile trebuie lăsate în parcare şi fără lucruri de valoare la vedere.

Dacă vreţi să circulaţi cu transportul public, există: minibuzul 119, autobuzul 110 pentru turul oraşului şi tramvaie. Metroul circulă numai pe două trasee: linia A – Vatican / Tuscolana şi linia B – Rebibia / EUR. Biletele se pot cumpăra la capătul liniilor de autobuze, în staţiile de metrou, de la chioşcurile de ziare, tutungerii şi baruri. Există cartele valabile pentru o zi pe toate mijloacele de transport sau o cartelă pentru o săptămână. Biletul simplu se compostează urcând în autobuz pe uşa din spate, cartela nu se compostează. Taxiurile se iau numai din staţie, iar tariful se stabileşte în funcţie de distanţă, la care se adaugă taxe de pornire, de bagaje şi de persoane suplimentare. Pentru cei care doresc o plimbare mai pitorească, există posibilitatea unui circuit turistic cu trăsura, staţii speciale fiind în punctele mai frecventate: San Pietro, Fontana Trevi, Colosseo, Piazza di Spagna, Piazza Navona, Piazza Venezia, Villa Borghese.

În Roma sunt multe restaurante cu preţuri mai mari sau mai accesibile, acestea fiind afişate la intrare. Dar există renumitele pizzerii care fac diferite sortimente de pizza pe gustul tuturor. Vinăriile, numite Enoteca, servesc vinuri produse în zonă, însoţite de gustări. De asemenea, veţi găsi o cafea foarte bună la cafenea şi renumita “gelato”, îngheţata italiană atât de gustoasă !

Pentru cumpărături, cel mai simplu mod de a rezolva dorinţele variate ale tuturor, este să apelaţi la Centro Commerciale Cinecitta Due (via Tuscolana), la I Granai (via Laurentina, orele 9-20) sau la magazinele de pe Via Frattina, Via del Corso, Via Cola di Rienzo şi Via Nazionale.

Vă dorim o plimbare frumoasă !

Firma de transport persoane Danytur distribuie biletele de autocar direct de la şofer sau la sediu, dar şi online, în sistemul electronic de rezervare-bilete pus la dispoziţia publicului, acesta accesându-se cu uşurinţă şi de pe telefoanele mobile conexate la internet (www.danytur.ro).

Drum bun cu Danytur !