Cat ma costa sa aduc o masina in Romania? - Danytur Cat ma costa sa aduc o masina in Romania? - Danytur

Cat ma costa sa aduc o masina in Romania?

Cat ma costa sa aduc o masina in Romania?

Avem nevoie la un moment dat sa aducem o masina din Germania, Olanda sau Belgia, chiar si din Italia in Romania. O aducem fie ca am gasit pe un site si o aducem pentru noi fie suntem o societate si o cumparam in scop de comercializare.

Pretul standard pentru o masina (mica) este de 500 de euro pentru aducerea ei in Romania din Germania, Olanda, Belgia in Transilvania sau Moldova. Pentru Bucuresti pretul este cu 100 de euro mai mult. Pana la Brasov pretul ramane cel standard. Pentru masini mai mari pretul poate creste. Putem aduce dube, crossover-e, tractoare, utilaje, SUV-uri.


3 thoughts on “Cat ma costa sa aduc o masina in Romania?”

  1. Măndiță Mihai says:

    M-ar interesa să-mi aduceți un vw golf (880kg)de la Dortmund,și vă rog să-mi spuneți cum se procedează și cât m-ar costa.Eu locuiesc în București în Drumul Taberei.Mulțumesc !

  2. Pasca Vasile says:

    Salut. M ar interesa pretul transportului unui Opel de 1264 kg din Italia Fiorenzuola d arda (langa Piacenza) in Romania zona Campia Turzii. Multumesc.

  3. Rusu Nicolae says:

    Danytur o firma de…. nu am cuvinte,cu niste soferi incompetenti si neseriosi. Luni seara 12 August trebuiau sa plece din Berlin doua persoane, sot si sotie oameni trecut i de 50 ani. Li s a spus la inceput ca microbuzul v a ajunge in jur de ora 19 dupa aceea s a schimbat ora de preluare in jur de 24 noaptea in fine saracii oameni su reusit sa urce in microbus abia la ora 5 dimineata. In tot acest timp cut su fost obbligati sa astept e aufost sunati de catre sofer spunindu li se sa nu doar a sa fie pregatiti ca ajung in maxim o ora, asta incepind de la ora 19 seara. O adevarata bataie de Joc facuta asupra unor oameni care au platit biletul dus intors in avans. La ora care scriu acest è rinduri su ajuns si prietenii nei acasa in Loc. Gherla jud Cluj, dupa o noapte de astept are di inca vreo 24 de ore de drum. Judecati si voi da a se merita sa apelezi la seviciile unei asemenea firme. Oricum noi Vs multumim pentru profesionalitatea si corectitudinea aratata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.